TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Dodon și Greceanîi, cu flori la Complexul memorial ”Maica Îndurerată”

Dodon și Greceanîi, cu flori la Complexul memorial ”Maica Îndurerată”

Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi, împreună cu Președintele țării Igor Dodon, Prim-ministrul Maia Sandu, deputațiși reprentanți ai corpului diplomatic au depus flori la Complexul memorial ”Maica Îndurerată” cu ocazia a 28 de ani de la declararea independenței Republicii Moldova, informează Noi.md.

Cu această ocazie, președintele parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi a adresat un mesaj de felicitare poporului moldovenesc.


”Dragi compatrioți,

Vă felicit cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova! Vă doresc să fiți mîndri și demni de țara noastră, care anul acesta marchează 660 de ani!

În această zi de sărbătoare vreau să mulțumesc tuturor celor care au apărat și au consolidat statul nostru de-a lungul anilor, celor care au învățat, tratat, protejat și ajutat părinții și copiii noștri, în pofida tuturor greutăților. Doar grație credinței și rezistenței oamenilor care își desfășoară în fiecare zi cu onestitate meseria, astăzi sărbătorim a 28-a aniversare a independenței țării noastre.

Sînt convinsă că și în viitor vom putea răspunde tuturor provocărilor și vom depăși toate dificultățile. Este important pentru noi să fim uniți și să înțelegem că avem o istorie comună și un viitor pe care, prin efort conjugat, îl putem face frumos! Și sper că împreună vom oferi cetățenilor, copiilor și nepoților noștri o viață decentă și sigură acasă, în țara noastră!

Felicitări cu ocazia Zilei Independenței!”, se arată în mesajul președintelui Parlamentului distribuit cu această ocazie.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load