X 
Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4061

Igor Dodon, socru mare în acest an?

30 mar. 17:00   Societate
11641 0

Fostul președinte Igor Dodon își începe fiecare zi la școală. Asta pentru că îl duce zilnic la lecții pe mezinul familiei, Nicușor. Liderul PSRM a povestit despre relația cu băieții săi la Uninterviu.

„Copiii învață. Pe cel mic l-am dus la școală dimineața, cei mari învață la Kazan, și o fac bine apropo necunoscînd foarte bine rusa. S-au încadrat și învață, pe linie au excelent la toate obiectele – lucrul acesta mă bucură și sper să revină acasă, cu toate că iată cu astronomia nu știu ce va face, dar acum se poate activa și de la distanță. Unul dintre băieți este cu astro-fizica, iar al doilea învață intensiv matematica, participă la diferite olimpiade și are rezultate foarte bune.

– Nu vă pregătiți în acest an de nuntă?

Noi nu venim cu sfaturi, nu ne băgăm în chestiile acestea, așa cum le-am permis să-și aleagă și profesia, apropo, noi nu am venit cu recomandări – hai asta sau asta, noi am discutat pe subiectul acesta, ai ales această specialitate mergi înainte și noi am susținut-o la fel ca și la al doi-lea copil, al trei-lea sperăm să rămînă aici să-și facă studiile – îl ducem încetișor spre asta că-i mai bine acasă cu mama și tata.

Cel mai mic are 9 anișori, de șase ori pe săptămînă face sport, fotbal. Așa că ne bucurăm de ce avem aici acasă, cu cel mezin cel puțin”, a povestit Igor Dodon.


32
2
0
1
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?