COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Babuc vine cu acuzații dure la adresa grupului Plahotniuc

Babuc vine cu acuzații dure la adresa grupului Plahotniuc

Vicepreședintele PDM, Monica Babuc, a ieșit cu acuzații dure la adresa grupului Plahotniuc. În cadrul unei conferințe de presă, deputatul PDM a spus că cei șase, în frunte cu Andrian Candu, răspîndesc falsuri despre foștii colegi de partid.

„După plecare a continuat un adevărat război mediatic. Ne-au atacat cu toate tunurile de care dispun. Astfel, s-a insinuat ca și argument de plecare din PDM faptul că noi purtăm discuții privind o coaliție cu PSRM și că această coaliție deja este, ca și cum, făcută. FALS.”, a declarat Babuc.

Deputatul PDM susține că la întrevederea de luni, la care a participat și PSRM, s-a discutat agenda Guvernului, iar premierul Chicu a prezentat un raport.


„Nici atunci, nici pînă atunci, nici după aceea nu au exista discuții despre formarea unei coaliții cu PSRM, prin urmare acest argument adus de colegi, atunci cînd au decis să părăsească PDM, este unul FLAS.”, spune Monica Babuc.

Vicepreședintele PDM a dezmințit și informațiile, prezentate de Andrian Candu la un post privat de televiziune. Atunci liderul grupului ProMoldova a spus că Monica Babuc și-a negociat funcția ministru al Educației în Guvernul Chicu.

“S-a insinuat că am și împărțit, partajat portofolii de miniștri cu anunțarea unor nume concrete din rîndurile PDM, primul dintre care este Monica Babuc, care ar fi pretins sau ar fi dorit portofoliul de ministru al educației. Este un FALAS. Niciodată, nimeni din această legislatură, din vară și pînă acum, nu a avut cu mine nicio discuție, nicio ofertă, iar eu cu atît mai mult nu am avut nicio solicitare de portofoliu într-un guvern de coaliție.”, a mai adăugat Babuc.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load