Transnistria stiri: 1354
Eurovision stiri: 497

Diacov deschide parantezele despre întrevederea lui Candu cu Rothschild

21 feb. 2020,, 12:58   Politică
5264 2

Deputatul PDM, Dumitru Diacov, susține că la întrevederea cu omul de afaceri Nathaniel Rothschild a fost nu doar Andrian Candu și Sergiu Sîrbu. Dezvăluirile au fost făcute la Pro TV.

„Un singur lucru mă miră, că au fost exact acei deputați care au părăsit fracțiunea”, a declarat Diacov. Prezent la aceeași emisiune, Andrian Candu a replicat: „Nu chiar exact”.

El a mai spus că se cunoaște cu omul de afaceri Nathaniel Rothschild de mai mulți ani și acesta l-a invitat să discute despre situația politică din Republica Moldova.

“M-a informat că va renunța la aeroport și de atunci am avut foarte multe discuții”, a mai adăugat Candu.

Totodată, Candu a negat informațiile că atunci, în Israel, s-a întîlnit cu principalul acuzat în dosarul „miliardului furat” Ilan Șor. Un fost deputat PDM este însă, de altă părere. Recent, Veaceslav Nedelea a declarat în cadrul unei emisiuni de la Jurnal TV că „Politicienii moldoveni se duc în Israel sau să se roage, sau la Șor”. În data de 19 februarie, 6 deputați PDM, în frunte cu Andrian Candu, au anunțat că părăsesc formațiunea.


Mai multe surse media au scris că acest grup este finanțat de către Ilan Șor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?