Calitatea serviciilor operatorilor de telefonie mobilă, sub control riguros

Calitatea serviciilor operatorilor de telefonie mobilă, sub control riguros

Ministerul Economiei și Infrastructurii și ANRCETI vor coopera activ pentru a asigura o mai bună calitate a serviciilor prestate de către operatorii de telefonie mobilă.


Acest lucru a fost menționat în timpul întrevederii dintre ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, și reprezentanții Agenției Naționale pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației (ANRCETI), în cadrul căreia ei au discutat subiectul privind asigurarea calității serviciilor operatorilor de telefonie mobilă, relatează NOI.md.


Potrivit unui comunicat al Ministerului Economiei și Infrastructurii, Gaburici a abordat chestiunile prioritare și problemele din sectorul comunicațiilor electronice și tehnologiilor informației, inclusiv cele legate de asigurarea calității serviciilor operatorilor de telefonie mobilă, în mod special pe segmentul asigurării acoperirii semnalului de telefonie mobilă pe drumurile naționale.


S-a convenit asupra întocmirii unui plan de acțiuni care vizează măsuri îndreptate spre redresarea situației din domeniu.


Chiril Gaburici a menționat că va conta pe o colaborare eficientă între regulatorul independent, ANRCETI, și Ministerul Economiei și Infrastructurii.


 


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load