COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

Cum detectezi untul de calitate slabă

20 oct. 04:30   Sănătate
2030 0

Untul este preparat din grăsime naturală, extrasă din lapte. Pentru a-şi spori însă cîştigurile, mulţi producători amestecă untul cu grăsimi vegetale.

Iată cum poţi verifica simplu şi rapid calitatea untului, potrivit feminis.ro.

Taie o bucată de unt şi unge o coală de hîrtie cu acesta. Foloseşte apoi o brichetă pentru a da foc hîrtiei. Dacă untul este 100% natural, atunci mirosul emanat de arderea sa va fi unul apetisant, plăcut. Pe de altă parte, dacă untul conţine şi grăsimi vegetale, adică margarină, atunci mirosul va fi unul neplăcut, respingător.

Încearcă să consumi unt natural, care nu numai că este bogat în nutrienţi, dar nu conţine substanţe nesănătoase, care sînt dăunătoare pe termen lung.

1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X