COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 363 110(+659)   TRATAȚI 348 276      DECESE 9141(+22)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3018

WhatsApp a adăugat funcţia de apeluri video şi audio în versiunea sa pentru desktop

4 mar. 22:30   Ştiinţă şi IT
3632 0

Aplicaţia WhatsApp, deţinută de compania Facebook, a introdus funcţia de apeluri video şi audio în versiunea sa pentru desktop, au anunţat joi reprezentanţii acestei mesagerii online, citaţi de Reuters.

Utilizatorii vor putea de acum să folosească monitoarele PC-urilor pentru a efectua apeluri audio-video atît în format "portrait", cît şi în format "landscape", iar toate apelurile vor fi criptate folosind tehnologia end-to-end, scrie agerpres.ro.

Decizia de a facilita executarea de apeluri audio-video pe ecrane mari va ajuta WhatsApp să ajungă la egalitate cu alte aplicaţii majore în acest domeniu, precum Zoom şi Google Meet, însă deocamdată nu este clar dacă mesageria online deţinută de Facebook are ambiţia de a concura cu acele două platforme în domeniul serviciilor oferite pentru companii.

WhatsApp, care a raportat 1,4 miliarde de apeluri video şi audio în seara de Revelion, a beneficiat de pandemia de COVID-19, întrucît oamenii din lumea întreagă au folosit apelurile sale video pentru a discuta între ei în timp ce se aflau în izolare la domiciliu.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X