Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4038

Schimbare importantă la WhatsApp: Ce modificare pregătește compania

10 feb. 00:31   Ştiinţă şi IT
2646 0

WhatsApp, forţată de legislaţia europeană pentru pieţe digitale, va implementa, în aproximativ o lună, suportul pentru alte aplicaţii de chat.

Dick Brouwer, director pe partea de inginerie la WhatsApp, spune că deja compania este pregătită să suporte alte aplicaţii de comunicare.

Unul dintre ultimele aspecte pe care WhatsApp trebuie să le rezolve este facilitarea comunicării cu alte aplicaţii, dar păstrînd, în acelaşi timp, criptarea acesteia, spune Brouwer, anunță realitatea.net

Conform indiciilor descoperite în codul versiunii beta, WhatsApp va separa discuţiile purtate cu utilizatorii altor aplicaţii de cele purtate cu utilizatorii WhatsApp.

Astfel, va exista o listă separată, numită „Third-party chats”, unde vor fi listate discuţiile cu persoane care folosesc alte aplicaţii de comunicare.

De altfel, comunicarea cu utilizatorii altor aplicaţii va fi opţională. Utilizatorii vor trebui să activeze manual această opţiune pentru a putea comunica cu cei care folosesc Telegram, de exemplu.

Nu doar WhatsApp trebuie să ofere suport pentru alte aplicaţii de chat începînd din luna marte. Şi cealaltă aplicaţie de comunicare a Meta, Messenger, este vizată de legislaţia DMA şi va comunica cu alte aplicaţii.

4
0
0
2
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?