X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4033

WhatsApp pregătește lansarea unei noi funcții surpriză

15 mar. 19:30   Externe
16347 0

WhatsApp pregătește lansarea unei noi funcții legate de criptarea end-to-end, care va fi disponibilă în curînd pentru utilizatorii săi.

Această nouă funcție îi va informa pe utilizatori atunci cînd conversațiile lor sînt complet criptate, adăugînd un nivel suplimentar de transparență și siguranță în utilizarea aplicației.

De-a lungul timpului, WhatsApp a subliniat importanța siguranței și confidențialității utilizatorilor, iar implementarea acestei noi funcții este o dovadă a angajamentului continuu al platformei în acest sens.

Potrivit rapoartelor, această funcție va consta în afișarea unei mici etichete în ferestrele de chat pentru a indica cînd conversațiile sînt complet criptate, transmite playtech.ro Se preconizează că această funcție va fi disponibilă pentru mai mulți utilizatori în următoarele săptămîni, sporind astfel gradul de conștientizare și control al utilizatorilor asupra securității și confidențialității conversațiilor lor pe platforma WhatsApp.

WhatsApp le-ar putea permite utilizatorilor să trimită mesaje către alte platforme, cum ar fi Telegram și Signal, direct din aplicația sa. Acest lucru ar oferi mai multă flexibilitate în comunicare și ar facilita interacțiunea cu persoanele care folosesc alte aplicații de mesagerie.

10
4
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?