X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4054

WhatsApp a primit o funcție nouă

21 apr. 12:00   Externe
3263 0

WhatsApp a primit o funcție nouă în versiunea beta a mesagerului pentru a partaja fișiere cu alți utilizatori aflați în apropiere, care funcționează similar cu Air Drop de la Apple și "Quick Send" de pe Android.

Inovația a fost observată în versiunea beta a WhatsApp pentru Android sub numărul 2.24.9.22. Cu ajutorul funcției People nearby, utilizatorii vor putea trimite diverse fișiere, inclusiv fotografii, videoclipuri și documente, fără a irosi traficul de internet.

Pentru ca acest mod să funcționeze, ambii utilizatori trebuie să aibă secțiunea corespunzătoare deschisă în aplicația WhatsApp.

Deocamdată, funcția este în curs de dezvoltare și este disponibilă doar pentru anumiți testeri. Cînd va fi disponibilă, o veți putea găsi în setările aplicației. Nu a fost anunțată nicio dată de lansare pentru această funcție.

Apariția funcției Persoane din apropiere în Android nu este o noutate, deoarece smartphone-urile moderne au o funcție similară la nivel de sistem numită "Quick Send". Nu este nevoie să descărcați alte servicii pentru a o utiliza.

1
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?