COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Șeful statului va ajuta o familie, care a rămas fără mamă, să-și cumpere locuință

Șeful statului va ajuta o familie, care a rămas fără mamă, să-și cumpere locuință

Președintele țării, Igor Dodon, a lansat o campanie de colectare a fondurilor pentru a procura locuință unei familii nevoiașe.

De Ziua internațională a copilului, șeful statului a invitat la Președinție Familia Ciornenco din Chișinău, în care patru copii cresc fără mamă. Marina Ciornenco, de doar 39 de ani, a decedat la începutul anului 2019 din cauza unei boli incurabile.

Capul familiei, Vladimir Ciornenco, muncește zilnic, ca să le poată asigura un viitor copiilor săi: Constantin de 11 ani, Mihaela - 10 ani și gemenii Ilinca și Matei care recent au împlinit 4 anișori. Familia nu are o casă proprie, iar din această cauză Mihaela locuiește la bunei, departe de frați și surori. Cea mai mare dorință a familiei este să aibă o casă în care să locuiască toți împreună.


„Am decis să aduc un strop de bucurie și o rază de speranță familiei Ciornenco. Astfel, i-am anunțat că lansez o campanie de colectare de fonduri pentru procurarea unei locuințe. De asemenea, le-am dăruit copiilor cărți și jucării. Le-am transmis sincere felicitări cu prilejul Zilei internaționale a copilului, dorindu-le sănătate și multe zîmbete. Îndemn toți oamenii care doresc să facă o faptă bună și să contribuie cu un suport financiar pentru familia respectivă”, a anunțat Igor Dodon pe Facebook.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load