La Chișinău, pe ninsoare un microbuz merge cu roți de vară

La Chișinău, pe ninsoare un microbuz merge cu roți de vară

Unul dintre microbuzele chişinăuiene, care deserveşte pasagerii pe ruta nr. 124 şi face legătura dintre Durlești și şoseaua Hîncești, este un real pericol pentru pasageri, deoarece conducătorul auto nu a schimbat cauciucul şi continuă să circule cu anvelope de vară pe străzile acoperite cu omăt.


Despre acest caz revoltător a relatat pe pagina sa dintr-o reţea de socializare unul dintre locuitorii municipiului, Radu Pila, postînd şi o înregistrare video pentru confirmare, transmite Noi.md.


Autorul postării a menționat că microbuzul a intrat pe teritoriul unde lucrează bărbatul şi a început să derapeze. El a recunoscut că acest incident s-a produs şi din vina sa, deoarece zona din preajma clădirii sale nu a fost curăţită de omăt. Totuşi, acest lucru nu-l dezvinovăţeşte pe conducătorul microbuzului, care, după cum s-a dovedit, încă nu a schimbat „încălţările” la maşina sa și continuă să se deplaseze pe drumurile acoperite de omăt ale orașului pe anvelope de vară.


Chișinăuianul indignat se întreabă cum de se întîmplă că astfel de şoferi trec testarea tehnică și transportă pasageri pe timp de ninsoare, folosind anvelope de vară.


El a solicitat Inspectoratului Naţional de Patrulare şi ministrului de Interne, Alexandru Jizdan, să intervină în cazul dat.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load