X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

În spațiile verzi vor putea fi amplasate obiective de infrastructură

7 dec. 2022,, 12:51   Societate
2088 0

Inițiativa legislativă care prevede dreptul agenților economici de a amplasa obiective pentru activități economico-sociale în spațiile verzi proprietate publică, fără a fi schimbată destinația acestor terenuri, cu condiția că sînt compatibile cu spațiile verzi, a fost examinată de membrii Comisiei administrație publică.

Astfel, agenții economici vor trebui să solicite autorizația administrației publice locale prin care se va stabili, în coordonare cu Agenția de Mediu, locul de amplasare, suprafața obiectivelor, precum și condițiile de desfășurare a activității. Prevederile proiectului se referă la terenurile sportive și de agrement, instalațiile pentru practicarea sportului, inclusiv obiective auxiliare de deservire și de întreținere a terenurilor sportive, tribune, căi de acces, sisteme de irigare, blocuri sanitare, obiective de menire social-culturală etc.

Coraportul la proiectul de lege a fost susținut cu votul majorității membrilor comisiei parlamentare de specialitate și va fi prezentat pentru dezbateri în plenul Parlamentului.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?