COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

COVID-19 în R. Moldova: 298 de cazuri confirmate

COVID-19 în R. Moldova: 298 de cazuri confirmate

Cifra totală a celor infectatați cu virusul COVID-19 ajunge la 298 de cazuri, dintre care 101 sînt înregistrate în Chișinău.

La moment, la spitalul de boli infecțioase „Toma Ciorba” se află 126 de persoane, starea a 63 este de gravitate medie, 31 - stare gravă și 32 - stare satisfăcătoare.

Potrivit ministrei Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, la spitalul Clinic Municipal de boli contagioase pentru Copii, se află internați 17 copii și 6 maturi. 16 dintre se află în stare gravă medie, iar 6 în stare satisfăcătoare.


La Spitalul Republican „Timofei Moșneaga”, se află 13 persoane, doar una dintre ele se află în stare gravă medie, restul - în stare gravă.

La spitalele nr.1 și nr.2, care aparțin ministerului Sănătății, se află 83 de persoane - 13 sînt în stare gravă medie și 70 sînt într-o stare satisfăcătoare.

La spitalul din Bălți, sînt internate 6 persoane infectate cu Coronavirus. Două dintre ele sînt într-o stare de gravidate medie, iar 4 - stare satisfăcătoare.

La spitalul din Căușeni se află 5persoane, 1 - stare medie, 4 - stare satisfăcătoare.

La spitalul din Cahul, este internată o singură persoană infectată cu Coronavirus, iar la maternitatea nr. 2 se află două femei, starea lor fiind de gravitate medie.

Moldovenii infectați din stînga Nistrului se află într-o stare de gravitate medie și satisfăcătoare.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load