COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Alte șase persoane au murit din cauza COVID-19

Alte șase persoane au murit din cauza COVID-19

Încă șase persoane au murit din cauza complicațiilor provocate de noul coronavirus. Astfel, bilanțul celor decedați ajunge la 282.

În primul caz, este vorba despre un bărbat de 60 ani, din mun. Bălți, care a fost internat la data de 20 mai, la spitalul clinic din Bălți, suferind de insuficiență renală, hipertensiune arterială.

A murit și o femeie de 82 ani, din mun. Chișinău, care a fost internată la data de 19 mai, la Spitalul Clinic Muncipal nr. 1. Aceasta mai avea hipertensiune arterială gr. III, cardiomiopatie mixtă, insuficiență cerebrală, renală.


La Ceadîr-Lunga, a decedat un bărbat de 58 ani, care a fost internat la data de 20 mai, la Spitalul din Ceadîr-Lunga. El mai avea ciroza hepatică, ascita.

Lupta cu boala a pierdut-o și un bărbat de 75 ani, din Ocnița, care a fost internat la data de 25 mai, la Spitalul Raional Ocnița. Acesta mai avea hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Iar în Transnistria, a decedat o femeie de 78 ani. Ea mai avea boală ischemică a cordului, cardioscleroză, cardiomiopatie.

Cel de-al șaselea deces a fost înregistrat la Dubăsari. O femeie de 65 ani a murit, fiind internată la data de 12 mai, la Institutul de Medicină Urgentă. Aceasta mai avea hipertensiune arterială, diabet zaharat, cord hipertensiv decompensat.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load