COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Pasha Parfeny, despre iubire, carieră și viitori copii (VIDEO)

Pasha Parfeny, despre iubire, carieră și viitori copii (VIDEO)

Pasha Parfeny este un artist complex care și-a clădit cariera cărămidă cu cărămidă și a reușit să cucerească inimile nu doar a celor de acasă.

De cînd se ține minte s-a visat mereu pe scenă, provenind dintr-o familie de muzicieni, iar acum fără muzică nu poate trăi, respirind și divinizînd doar muzica.

Datorită părinților, Pasha de mic copil a fost înconjurat de muzică. Mama a fost profesoară de pian la Școala de muzică din Orhei, tatăl - interpret și chitarist. La 7 ani este deja elev la școala muzicală din Orhei, specialitatea pian. În 2002 depune actele la colegiul de muzică din Tiraspol, secția jazz, unde face cunoștință cu cel care ulterior o să-i devină coleg de trupă și prieten bun, saxofonistul Serghei Stepanov.


Într-un interviu exclusiv pentru proiectul ”Moldovenii care scriu istoria”, artistul a mărturisit că a participat la diferite concursuri și festivaluri, însă în inimă i-a rămas fără îndoială unul din cele mai dragi ”Eurovision Song Contest”.

”Toate concursurile la care am participat au fost importante, însă un loc aparte îl are Eurovision-ul. Acolo dacă vrei să fii apreciat și văzut nu trebuie să te conduci după un format, dar și fii altfel și chiar să fii pe alocuri nefiresc”, a mărturisit artistul.

Potrivit lui Pasha Parfeny, orice participare la un concurs precum este cel de talia ”Eurovision” trebuie să fie bine planificată și muncită. Iar asta, pentru că fără o muncă asiduă nu poți avea succes.

Interpretul a reprezentat Republica Moldova la Eurovision în anul 2012, atunci el a reușit performanța de a aduce țara noastră pe locul 11 în topul celor mai bune melodii ale bătrînului continent european.

Succesul lui Pasha Parfeny pe scena ”Eurovision” a continuat și în 2013, deja în calitate de producător, de această dată a interpretei Aliona Moon.

Deși recunoaște că este frumos să te afli în scenă în calitate de interpret, totuși calitatea sa de producător-creator i-a plăcut mai mult.

”Fiind creator al unui show, ieși oarecum din zona ta de confort și poți să obții chiar mult mai mult decît ai putea obține în rol de interpret. Iată de ce îmi place să fiu eu un creator. Simți că ai crescut și că poți mai mult”, a spus Pasha Parfeny.

Alături de el o are mereu pe Iuliana Scutaru, femeia care îl inspiră.

”Ea este acționarul majoritar al timpului meu, al gîndurilor mele și al inimii mele. Avem totul planificat, iar copiii vor veni atunci cînd va fi momentul potrivit”, a mărturisit artistul.

A înregistrat o frumoasă colaborare și pentru melodia ”Două tinereți” cu legendara orchestră ”Lăutarii”. Deși, apparent, s-ar părea că a ieșit din zona sa de confort, Pasha mărturisește că de fapt s-a simțit foarte bine alături de instrumentiștii lui Nicolae Botgros.

Artistul spune că pregătește noi colaborări care vor veni să încînte publicul atît de la noi, cît și de peste hotare. Mai mult decît atît, pentru această vară Pasha Parfeny pregătește două melodii noi.

Dacă vrei să fii protagonistul campaniei noastre și să scoți din anonimat lucrurile frumoase sau istoria ta de succes te îndemnăm să ne trimiți un mesaj la info@noi.md.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load