Incendii stiri: 686
Cazul Șor stiri: 584
Preşedintele stiri: 3715

"Soarele și Luna" a lui Pasha Parfeni se menține în topul celor mai virale melodii

17 mai. 09:58   Showbiz
2697 0

Cîntărețul Pasha Parfeni continuă să-și încînte fanii, deoarece piesa sa "Soarele și Luna" se menține în topul melodiilor virale de pe Spotify, notează Noi.md.

În prezent, piesa "Soarele și Luna" se află pe locul 17 în topul mondial.

În plus, merită de menționat că există topuri separate de piese virale pentru unele țări. Pasha Parfeni a intrat în top 10 în 11 țări (cea mai înaltă poziție de pînă acum - locul 4 în topul israelian) și în top 30 în alte 15 țări. Popularitatea piesei moldovenești crește și în țările care nu au intrat în competiția din acest an (Luxemburg, Belarus, Slovacia și Ungaria), scrie newsmaker.

"Soarele și Luna se află în Top 50 Viral 50 pe Spotify,

Haideți să o ajutăm să devină și mai populară!


Include, dă share, dansează!", a scris artistul pe pagina sa de Facebook.

Topul Spotify Viral urmărește piesele care cîștigă faimă. Astfel de piese pot fi populare pe diverse platforme, chiar și fără să ocupe poziții înalte în lista celor mai ascultate pe Spotify propriu-zis.

Pasha Parfeni s-a clasat pe locul 18 la Eurovision 2023 de la Liverpool, cu 96 de puncte, și pe locul 9 la televotingul publicului. Este pentru a doua oară cînd reprezintă țara noastră la principala competiție muzicală. Data trecută, interpretul a ocupat locul 11 în 2012, la Baku, Azerbaidjan, cu piesa "Lăutar".
Republica Moldova participă la concursul Eurovision din 2004.

1
0
0
0
12

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre decizia de a confisca mașina șoferilor care conduc în stare de ebrietate?