Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4045

Dodon: Nu regret nimic. Critici și încurajări pentru Sandu și guvernare

24 dec. 2021,, 11:45   Politică
5489 37

Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, susține că pe parcursul acestui an lucrurile în multe domenii s-au înrăutățit, iar PAS ar fi pornit cu stîngul.

Declarațiile au fost făcute în cadrul unei emisiuni a postului NTV, transmite Noi.md cu referire la Știri.md.

"Am o regulă în viață: nu regret de nimic. Soția m-a întrebat dacă regret de ceva, ce a fost în 2019, tot ce s-a întîmplat după, coaliția cu ACUM, demisia Maiei Sandu și absolut tot, chiar i-am spus că nu regret despre nimic. Consider că totul a fost o experiență, bună sau rea.

Eu cred că la vîrsta mea am reușit foarte multe să trec, să fac și greșeli, de ce nu, să avem și multiple reușite.

Consider că regrete ar trebui să le aibă cei care nu au reușit să facă nimic. Acum un an, a fost exact ultima zi în funcția de președinte. Se face un an de cînd este un nou președinte al țării", declară Dodon.


Ex-președintele mai spune că Maia Sandu ar trebui să înțeleagă că a trecut un sfert de mandat, iar mulți alegători ar fi dezamăgiți. Dodon face referire și la sondaje.

"Nu vreau să vin cu critici, poate ar fi cazul pentru că este ce critica. Cred că mulți dintre cei care au votat pentru actualul președinte sînt dezamăgiți, lucru văzut și din sondaje.

Eu consider că în acest an lucrurile s-au înrăutățit în Republica Moldova, consider că la majoritatea capitolelor cu regret avem o înrăutățire a situației.

Însă pentru o analiză mai detaliată pe toate subiectele, îi mai dau un an actualului președinte, poate nu a reușit, poate cineva îi pune piedici.

Vreau să îi urez succese, oricît de straniu ar fi. Eu cred că ei au șansa istorică să demonstreze că pot schimba viața oamenilor spre bine. Timpurile bune nu au venit", mai menționează Igor Dodon.

7
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?