X 
Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4011

Deputații cer audieri în cazul tînărului omorît în bătaie

31 mai. 2018,, 12:34   Politică
3447 1

Reprezentanții PLDM au cerut astăzi audierea ministrului de interne, Alexandru Jizdan, în cazul crimei produse în fața unui club de noapte din capitală, cu implicarea luptătorilor K1, notează Noi.md.

Liberal-democrații au sugerat că cineva ar fi dorit mușamalizarea acestui caz, întrucît informația despre omor a fost prezentată opiniei publice abia după apariția unui material în presă. Totodată, deputații au vrut să afle în ce măsură agenții de pază ai clubului în preajma căruia s-a produs tragedia au intervenit pentru a curma altercația.

„Vrem să știm de ce au fost informați tardiv cetățenii de către MAI, doar după ce informația despre tragedie a apărut în mass-media. Ne interesează timpul de intervenție a poliției în acest caz, de ce nu s-au implicat agenții de pază pentru a curma bătaia. Ne îngrijorează și apariția în presă a unor informați care îl arată pe decedat în lumină negativă, la fel s-a procedat și în cazul Brăguța și în cazul Pădurea Domnească”, a menționat deputatul Grigore Cobzac.

Propunerea de organizare a audierilor a fost respinsă de majoritatea parlamentară.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?