Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4060

Bărbatul suspectat de răpirea Anei-Maria refuză în continuare să facă declarații

29 apr. 21:51   Societate
4011 0

Principalul suspect în cazul dispariției Anei-Maria, tînăra de 19 ani din Orhei, torturată și găsită fără suflare la aproape două săptămîni de la dispariție, a primit oficial învinuirea și pentru omor.

Informația a fost confirmată pentru Realitatea de către Violina Moraru, purtătoarea de cuvînt a Procuraturii Generale.

Individul refuză în continuare să colaboreze cu ancheta. El nu a făcut declarații după ce a primit acuzațiile referitoare la uciderea tinerei însărcinate.

„La 25 aprilie 2024, urmare a conexării cauzelor penale, învinuitului i-a fost înaintată o nouă acuzare, conform bănuielii rezonabile de comitere a infracțiunilor de răpire și omorul unei femei gravide. Învinuitul a refuzat să se expună asupra învinuirii și să facă declarații pe caz”, a precizat Violina Moraru.

Amintim că, anterior, procurorii înaintase suspectului învinuirea doar pentru răpirea tinerei.


Ana-Maria, o tînără gravidă din Orhei, de doar 19 ani, a dispărut pe 12 aprilie. S-a stabilit că tînăra urcase într-o mașină de ocazie, iar șoferul a fost reținut și refuza să colaboreze cu ancheta.

În cadrul perchezițiilor, în casa individului au fost găsite mai multe lucruri care aparțineau unor necunoscute. Poliția a rugat femeile care l-au cunoscut vreodată în circumstanțe dubioase, să anunțe oamenii legii.

Ana-Maria a fost găsită fără suflare pe 20 aprilie, într-o fîșie forestieră, la aproximativ 21 de kilometri de localitatea unde avea casă bărbatul.

1
0
1
0
8

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?