Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Voronin: Ședința Parlamentului continuă cu 20 de deputați

26 iul. 2018,, 12:51   Politică
3048 5

Ședința Parlamentului continuă cu 20 de deputați, a declarat Vladimir Voronin, după ce împreună cu deputații din fracțiunea PCRM au părăsit sala plenului în semn de protest.

Politicianul a anunțat că va sesiza Curtea Constituțională, întrucît continuarea ședinței în lipsa cvorumului este neregulamentară.

„Cînd noi am ieșit la ședință erau 20 de deputați. În sală nu sînt 51 de deputați, ei încalcă constituția și continuă ședința. Eu cînd am ieșit i-am făcut observație lui Candu. L-am îndemnat să numere deputații, i-am spus că dacă nu sînt 51 de deputați ei nu au dreptul să continue ședința Parlamentului, dar ei continuă”, a declarat Vladimir Voronin.

Amintim că, ședința Parlamentului continuă după ce deputații din patru fracțiuni parlamentare: PRSM, PLDM, PL și PCRM au părăsit sala plenului în semn de protest că majoritatea parlamentară au refuzat excluderea de pe ordinea de zi a proiectelor de lege cu privire la Amnistia Fiscală sau au refuzat introducerea unor inițiative propuse de deputații din cadrul fracțiunilor menționate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?