COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un singur candidat admis pentru funcția de secretar general al Ministerului Justiției

Un singur candidat admis pentru funcția de secretar general al Ministerului Justiției

În urma concursului repetat pentru ocuparea funcției de secretar general al Ministerului Justiției, un singur candidat a fost admis la următoarea probă.

Este vorba despre Violeta Melnic. Aceasta s-a înscris și în concursul organizat anterior de autorități, însă a fost exclusă din competiție în urma analizei CV-ului.

Violeta Melnic este Doctor în drept și are 13 ani de experiență în domeniul juridic. În prezent este șef al Direcției reprezentare din cadrul Comisiei Naționale a Pieței Financiare. Anterior, a fost funcționar la Ministerul Justiției- cea mai înaltă funcție fiind cea de șef adjunct al Direcției generale Agent guvernamental. De asemenea, Violeta Melnic a activat ca procuror.


Autoritățile au anunțat, însă, că din cauza admiterii unui singur candidat în competiție, perioada concursului a fost extinsă. Astfel, persoanele care vor să ajungă secretar general al Ministerului Justiției pot depune dosarul pînă în data de 1 noiembrie, ora 17.00.

Amintim că la concursul organizat anterior pentru această funcție s-au înscris cinci candidați: Sergiu Balaur, Constantin Bragoi, Mihail Malasevschi, Violeta Melnic și Dinu Vataman. Aceștia au fost considerați, însă, de comisie ca fiind insuficienți de buni pentru această funcția și toți au fost eliminați din competiție după etapa de analiză a CV-urilor depuse.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load