X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4054

Ministra Justiției, despre integritatea lui Herman von Hebel: "Argumentele lui au răspuns la întrebările apărute"

6 apr. 09:02   Societate
2378 0

Ministra Justiției, Veronica Mihailov-Moraru, a declarat că nu au fost prezentate motive palpabile ce să demonstreze că președintele Comisiei Pre-vetting, Herman von Hebel ar fi lipsit de integritate.

„Alegerea președintelui din cei 6 membri ai Comisiei Pre-Vetting a fost făcută între ei. Aceasta a fost o decizie colegială în cadrul comisiei.

Alegerea fiecărui membru în parte a fost decizia atît a Parlamentului, cînd a primit sugestiile partenerilor de dezvoltare și CV-ul lui Herman von Hebel, dar și a Curții de Justiție din Olanda.

Eu nu cred că există la moment niște motive palpabile să demonstreze că acesta ar fi lipsit de integritate, etică sau reputație. Argumentele aduse de dumnealui și comunicatul cu explicațiile răspunde la întrebările apărute”, a declarat ministra Justiției,m notează Noi.md cu referire la realitatea.

Amintim că scandalul în jurul lui Herman von Hebel, președintele Comisiei Pre-Vetting, a apărut în urma unei investigații jurnalistice. Ulterior, acesta a respins acuzațiile prezentate în articol și a spus că nu va demisiona.


1
1
1
0
24

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?