Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Șor a făcut noi dezvăluiri despre Maia Sandu

8 iun. 2018,, 13:00   Politică
6677 4

Controversatul om de afaceri cu reputație dubioasă, primarul orașului Orhei, Ilan Șor, continuă disputa indirectă cu liderul Partidului „Acțiune și Solidaritate” (PAS), Maia Sandu, făcînd noi dezvăluiri la adresa ei.

Astfel, Ilan Șor a publicat o nouă postare pe pagina sa de pe o rețea socială, după ce Maia Sandu a amenințat să-l dea în judecată pentru informațiile publicate anterior despre suplimentul la salariu pe care ea l-a primit în plic din partea lui Vlad Filat cînd activa în calitate de ministru al educației, iar banii în acest plic ar fi fost puși de Ilan Șor.

„Hoțul de miliarde Ilan Șor minte cu nerușinare că eu aș fi luat bani în plic. Nu am luat niciodată bani nici în plic, nici altfel de la Șor, Filat și nimeni altcineva. Mi-am cîștigat întotdeauna banii cinstit”, a scris Maia Sandu.

„Dragă Maia, mai întîi de toate, tu și cu mine știm că eu spun adevărul. Faptul că te justifici într-o manieră isterică doar dovedește minciuna ta”, a scris Ilan Șor în răspuns.

El a dat de înțeles că Maia Sandu a votat în cunoștință de cauză, în noiembrie 2014, pentru alocarea de către Guvern a 9,5 miliarde de lei de la Banca Națională ca garanție de stat către Banca de Economii, Banca Socială și Unibank și, înainte de acest vot, s-a întîlnit cu liderul de atunci al PLDM, Vlad Filat, pentru a obține instrucțiuni cu privire la votul Guvernului.


„Eu chiar îți pot aminti că, înainte de vot pentru garanția de stat, o jumătate de oră ai fost la întîlnire într-un loc despre care știu eu, tu și persoana cu care ai fi fost acolo. Îți amintești?” a scris Ilan Șor.

„Înțeleg că nu le poți spune aceste nuanțe noilor stăpîni din Occident, altfel nu va rămîne nimic din reputația ta pătată. Iată de ce încerci să te justifici într-o astfel de furie”, a spus omul de afaceri.

El a spus că își amintește foarte bine istoria cînd Filat a angajat-o pe Maia Sandu la lucru, de la ce a început totul și ce a spus el atunci despre ea.

„Dar despre asta mai tîrziu ...;)“, a scris Ilan Șor, menționînd în concluzie: „De obicei, oameni din echipa mea cresc, iar tu, cum ai fost trepăduș, așa și ai rămas... Iar comportamentul tău nu permite să sperăm că acest lucru se va schimba vreodată.”

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?