X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Cît i-a plătit Filat lui Sandu? Șor spune că știe

6 iun. 2018,, 20:10   Politică
9462 17

Lidera PAS, Maia Sandu, vrea să-l vadă pe controversatul oma de afaceri Ilan Șor „după gratii pentru tot restul vieții”. Declarația sa, oferită la TVR Moldova, nu a rămas fără replică din partea omului de afaceri implicat în raportul Kroll.

Potrivit lui Șor, Maia Sandu ar fi fost plătită lunar de fostul lider PLDM, Vlad Filat, urmând o serie de insulte la adresa opozantei.

Maia Sandu susține că afaceristul cu o reputeție dubioasă „bate cel mai tare” în PAS pentru că partidul său e singurul care cere sancționarea lui.

„Nu l-am văzut niciodată și nici nu vreau să-l văd, și sper să ajungă după gratii și să-și petreacă acolo tot restul vieții, pentru că dacă ar lua cel puțin câte 1 an pentru un milion, deja s-ar face foarte mulți ani acolo”, a spus Sandu la TVR Moldova.

Ea se arată sigură că PAS va ajunge în viitorul Parlament și va face tot posibilul ca Șor să ajungă să-și ispășească pedeapsa. „El nu are ce să caute în Parlament. Ar fi culmea prostiei să ajungem în situația în care omul care a furat 12% din Produsul Intern Brut să ajungă în Parlament. Parcă PD se laudă cu Agenția de Integritate și mă întreb dacă această Agenție îi va elibera un certificat lui Ilan Șor pentru ca acesta să poată candida. Haideți să vedem. E evident că PD vrea să-l scoată cu basma curată, și amânarea ședințelor de judecată e un caz real”, a mai adăugat fosta ministru al Educației.


În scurt timp, afaceristul, Șor a revenit cu o replică dură la adresa Maiei Sandu, tutuind-o în declarația sa.

„Ești un manager de nivel mijlociu a proiectului PLDM pe care eu l-am finanțat. Trebuie să înțelegi că eu știu cu cât te plătea Filat, în plic, în fiecare lună, ca adaos la salariu. Și tot eu puneam acei bani în plic, înainte ca el să ajungă la tine. Ție ți-au dat mai mult decât altora, de aceea ar trebui să-ți fie rușine să spui că trăiești modest și chiar sărac”, scrie Șor într-o postare oficială.

Mai mult, primarul de Orhei a acuzat-o pe Sandu că „din Europa aduci doar propaganda LGBT” și a etichetat-o drept „membru al acestei comunități”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?