Plahotniuc reacționează după acuzațiile grave care i se aduc

Plahotniuc reacționează după acuzațiile grave care i se aduc

Vlad Plahotniuc a comentat informațiile privind dosarele penale deschise în Federația Rusă pe numele său. Fostul lider PD a numit aceste dosare „fantezii” și a scris că acestea sînt unele din „amenințările” la adresa sa și a familie sale, despre care a scris anterior.


„Toate aceste dosare sînt fantezii și încercări de a implica numele meu în niște dosare care nu au absolut nici o legătură cu mine. Interpol a respins exact pe acest motiv de hărțuire politică zeci de tentative ale Rusiei, prin care se încerca limitarea abuzivă a libertății mele de mișcare. De asemenea, am primit mesaje din partea autorităților din anumite țări în legătură cu unele acțiuni pe care Federația Rusă le-a încercat împotriva mea, prin intermediul statelor respective”, scrie Vlad Plahotniuc.


Iată declarația politicianului:Potrivit unui comunicat al Ministerului de Afeceri Interne al Rusiei, fostul lider PD, Vlad Plahotniuc, și democratul Constantin Țuțu sînt anchetați în Federația Rusă pentru trafic de droguri, într-un dosar care a început încă în anul 2012. În această schemă sînt implicate persoane din RM și Spania.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load