Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Nemerenсo a arătat starea deplorabila a birourilor din Ministerul Sănătății

23 sep. 2022,, 10:45   Politică
3376 0

Ministra Sănătății, Ala Nemerenco, a publicat mai multe imagini cu birourile celor de la Minister, care ar fi într-o stare deplorabilă. Se întîmplă după ce în timpul ședinței Parlamentului, deputații socialiști au acuzat Guvernul că ar aloca bani „în detrimentul oamenilor” și anume 4,5 milioane de lei pentru reparația sediului Ministerului Sănătății.

„Deputații socialiști în timpul ședinței Parlamentului (moțiunea de cenzură) au învinuit Guvernul că își alocă resurse sie în detrimentul oamenilor, și a fost remarcat Ministerul Sănătății care a beneficiat de 4,5 milioane de lei din buget pentru reparația edificiului, în loc să transfere spitalelor sau altor instituții, transmite tv8.md.

O să public pozele birourilor în care activează colegii mei de la minister, oamenii pe umerii cărora a fost gestionarea a circa trei ani de pandemie”, a scris Ala Nemerenco, pe Facebook.

Totodată, ministra i-a provocat pe deputații socialiști: „să aveți curajul să publicați poze din birourile dumneavoastră de lux. Eu le public pe ale Ministerului”.

„Da, acolo e omăt care intră iarna prin geamuri. Și colegii o șterg dimineața. Și ce e prin colțuri, e mucegai. Iată una din minciunile cu care manipulează tovarășii. Permanent. Și minciuni din astea cu duiumul”, a punctat Nemerenco.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?