X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4032

Maia Sandu: „Acest sprijin crucial pentru Ucraina va spori securitatea regională”

21 apr. 12:15   Politică
3958 1

Președinta Maia Sandu a declarat că ajutorul de 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina este crucial și va spori securitatea regională.

Iar președintele comisiei parlamentare economie, buget și finanțe Radu Marian a menționat că votul din SUA este esențial pentru menținerea păcii în Moldova”, adăugînd că atît timp cît Ucraina este liberă, Moldova este în siguranță, transmite NM.

Șefa statului Maia Sandu a scris pe rețelele de socializare că salută aprobarea Camerei Reprezentanților din SUA „a unui pachet vital de ajutor de 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina”.

„Acest sprijin crucial va spori securitatea regională”, a comunicat Sandu.

Deputatul Partidului de guvernare Acțiune și Solidaritate Radu Marian, președintele comisiei parlamentare economie, buget și finanțe, a scris că „un lucru este clar: acest vot este esențial pentru menținerea păcii și democrației în Moldova”.


„Atît timp cît Ucraina este liberă și independentă, Moldova democratică și independentă este în siguranță”, a menționat deputatul cu referire la votul Camerei Reprezentanților din SUA.

Menționăm, Camera Reprezentanţilor din SUA a probat un pachet de ajutor de aproximativ 61 miliarde de dolari pentru Ucraina.

9
0
0
7
181

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?