Preşedintele stiri: 3607

Moldova și Tadjikistanul vor consolida parteneriatele reciproc avantajoase

9 mar. 09:00   Politică
2181 0

Moldova și Tadjikistanul sînt gata să consolideze parteneriatul reciproc avantajos.

Despre aceasta s-a discutat în cadrul consultărilor politice desfășurate sub formatul unei videoconferințe între ministerele de externe ale celor două țări la nivelul șefilor subdiviziunilor structurale.

Potrivit serviciului de presă al Ministerului de Externe tadjik, părțile au discutat subiecte de actualitate ale cooperării moldo-tadjce în domeniile politic, comercial, economic, cultural, umanitar și altele, au făcut schimb de opinii cu privire la interacțiunea celor două țări în cadrul international și organizațiilor regionale.

A fost exprimată dorința prin eforturile comune ale ministerelor de externe de a da un impuls suplimentar cooperării reciproc avantajoase moldo-tadjice.

Consultările au fost dedicate evenimentului în legătură cu 30 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre Moldova și Tadjikistan.


Părțile la consultări au fost conduse de Șeful Departamentului Cooperare Bilaterală al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova, Serghei Mihov, și Șeful Departamentului țărilor CSI al Ministerului Afacerilor Externe al Tadjikistanului Ahmad Saidmurodzoda.

0
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий