Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Minciuna și falsurile sînt instrumentele preferate ale liberalilor

19 aug. 2020,, 18:26   Politică
5001 2

Minciuna și falsurile au fost mult timp instrumentele preferate ale liberalilor și a mass-media care îi susțin și le folosesc pe scară largă în campaniile de propagandă pentru a-și denigra adversarii și a duce în eroare cetățenii.

Ultimul exemplu de astfel de minciună poate fi întîlnit în unele mass-media online, care au republicat postarea liderului Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă despre faptul că președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, se presupune că a călătorit prin Moscova la mare în Turcia, unde acum se odihnește familia sa, în același timp, potrivit lui Chirtoacă, vacanta președintelui va costa circa 2 milioane de lei.

Totodată, fanteziile delirante ale lui Dorin Chirtoacă se bazează pe faptul că președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a relatat că familia sa a plecat în vacanța planificată cu mult timp înainte în Turcia, precum și pe informația că șeful statului a plecat la Moscova, unde va sta cîteva zile, așa cum a menționat săptămîna trecută în cadrul emisiunii"Președintele răspunde".

"Nu am fost în vacanță. Vom vedea, poate pentru cîteva zile voi merge în Rusia, la Moscova. Familia a plecat în vacanță, deoarece a planificat din ianuarie și am cumpărat foi de odihnă. Unde merg moldovenii? În Turcia! Ei trebuiau să plece în iunie, dar au amînat din cauza coronavirusului. Ei au plecat pentru cîteva zile", a subliniat atunci Igor Dodon.

De menționat că concediul președintelui Moldovei, Igor Dodon, demult prezintă un interes deosebit pentru mulți. Astfel, unele mass-media au declarat că, după vizita sa anterioară la Moscova, președintele a profitat de invitația de a petrece o scurtă vacanță în Crimeea, la o vilă în reședința de cinci stele "Крымский бриз" într-una din suburbiile Ialtei. Administrația președintelui a numit "fals mediatic" zvonurile precum că Dodon s-a odihnit în Crimeea. Acum, se pare că va trebui să dezmintă și noile fantezii ale liberalilor pe tema odihnei lui Dodon în Turcia.


Orice persoană lucidă înțelege că toate aceste acțiuni ale politicienilor din opoziție și mass-media care îi susțin se încadrează în campania de denigrare a președintelui în ajunul alegerilor șefului statului de pe 1 noiembrie și în planurile opoziției este de a schimba puterea în țară.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?