COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Dodon a avut o întrevedere cu ambasadorul Rusiei la Chișinău, Oleg Vasnețov

Dodon a avut o întrevedere cu ambasadorul Rusiei la Chișinău, Oleg Vasnețov

Președintele Igor Dodon a felicitat autoritățile de la Moscova cu ocazia înregistrării vaccinului împotriva noului coronavirus, despre care a anunțat recent omologul său rus, Vladimir Putin.

Mesajul a fost transmis în cadrul unei întrevederi de lucru cu Oleg Vasnețov, ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova.

“Am adresat felicitări partenerilor ruși cu ocazia acestei realizări atât de importante în domeniul științei medicale, în condițiile pandemiei, și am subliniat interesul țării noastre în vederea obținerii acestui vaccin. În acest sens, conducerea Republicii Moldova va expedia la Moscova un demers, în timpul apropiat”, a scris șeful statului, într-o postare pe Facebook.


Totodată, Igor Dodon a apreciat înalt rezultatele negocierilor recente de la Moscova cu Dmitri Kozak, șef-adjunct al Administrației prezidențiale, Reprezentant Special al Președintelui FR pentru dezvoltarea relațiilor comercial-economice cu Republica Moldova. În special, cele ce se referă la reluarea negocierilor pentru acordarea creditului rus în mărime de 200 milioane de euro și oferirea din partea Federației Ruse a unui ajutor umanitar fermierilor noștri, afectați de secetă.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load