Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4033

Ministerul Apărării din Moldova atenționează asupra unor știri false ce vizează Armata Națională

24 apr. 13:40   Societate
2033 0

Ministerul Apărării al Republicii Moldova a dezmințit o nouă știre falsă ce vizează Armata Națională.

Potrivit Ministerului Apărării, de această dată, falsurile au o altă formă – postere lipite pe clădiri și piloni cu referire la angajarea în serviciul militar pe contract.

Ministerul Apărării atenționează cu privire la conținutul acestor materiale, care este unul manipulator și nu corespunde adevărului.

El menționează că acțiunile de angajare pe contract în Armata Națională sînt promovate prin canale și surse oficiale ale Ministerului Apărării și ale Guvernului Republicii Moldova.

Acestea se desfășoară în conformitate cu legislația în vigoare, prin intermediul Centrelor militar-teritoriale și Direcția personal și mobilizare a Marelui Stat Major al Armatei Naționale.


Totodată, informarea cetățenilor cu privire la posturile vacante în instituția de apărare are loc prin intermediul Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă și Tîrgurile locurilor de muncă.

Inspectoratul General al Poliției (IGP) investighează cazul pentru a identifica și localiza persoanele implicate în această infracțiune.

Ministerul Apărării a făcut apel către cetățeni, menționînd că, în cazul în care observă astfel de postere distribuite și prin alte regiuni ale țării, să contacteze ministerul la numărul de telefon: 0 (22) 25 22 92, la adresa de email mailto:[email protected] sau pe pagina de facebook a Ministerului apărării.

”Fiți prudenți la informațiile false, care au ca scop să inducă frica și confuzie în societate!”, se menționează într-un comunicat al Ministerului Apărării.

2
7
0
2
10

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?