Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Mama lui Igor Dodon a fost citată la Procuratură

13 iul. 2022,, 14:48   Politică
3486 0

PSRM anunță că mama fostului președinte Igor Dodon a fost citată de la Procuratură, fapt pentru care formațiunea și-a exprimat profunda indignare.

Socialiștii au cerut guvernării să revină în cadrul legal și să înceteze presiunile asupra membrilor familiilor oponenților politici.

"Acesta este un pas josnic și inuman chiar și pentru o guvernare atît de lipsită de principii precum este regimul PAS. Persecutarea membrilor familiei fostului șef de stat demonstrează o dată în plus că dosarul împotriva lui Igor Dodon a fost deschis la comandă. Scopul final al acestor acțiuni este de a pune presiune asupra Partidului Socialiștilor – adevărata forță de opoziție care luptă cu regimul de la guvernare, de a curăța terenul politic și instaura o dictatură autoritară PAS", se arată într-o declarație a PSRM.

Totodată, Partidul Socialiștilor s-a adresat organizațiilor internaționale de apărare a drepturilor omului cu apelul să intensifice monitorizarea acțiunilor regimului de la guvernare în legătură exercitarea presiunilor asupra familiilor reprezentanților din opoziție.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?