Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Doctrina politică a Partidului „ŞOR”

3 oct. 2019,, 09:22   Politică
4481 2

1. Cumpărăm oficiali și obținem „un metru de frontieră” pentru afacerea noastră cu contrabandă (duty-free).

2. Cu banii „cîștigați”, cumpărăm mai mulți oficiali și cu ajutorul lor furăm din banii şi patrimoniul statului.
3. Cu o mică parte din banii furaţi de la stat și din veniturile din proprietățile furate de la stat sub pretextul unei concesii a Aeroportului, organizăm un PR pentru „lider” cu scopul de a-l alege ca primar al unuia dintre centrele raionale.
4. După alegere sa, cu o mică parte din banii furați de la stat și de la popor, amenajăm partea centrală a orașului în care „liderul” este ales primar și ne organizăm un PR deja la nivelul întregii ţări.
5. În paralel, cumpărăm un partid și atragem în rîndurile acestuia nişte nemernici ca şi liderul, precum și pensionari sărăciţi, cărora, dintr-o mică parte din fondurile furate de la stat, le plătim ceva bani şi le promitem munți de aur.
6. În același timp, ascundem minuţios de la pensionari că sărăcirea lor s-a produs pentru că ţara este condusă de Şor şi de nesimţiţi de-alde Şor.
7. Cu o mică parte din banii furați de la stat și de la popor, precum și veniturile din proprietățile furate de la stat și de la popor, continuăm PR-ul „liderului” (magazine sociale, echipe de fotbal, drumuri și iluminat în mai multe sate...). Promitem că acest lucru se va întîmpla în toată țara dacă Şor va fi ales în Parlament sau în funcția de președinte.
8. Accedem, alături de acelaşi gen de nemernici la putere în țară și furăm și mai mulți bani, cu o mică parte din care, din nou, ne facem PR, oferindu-le oamenilor săraci mici pomeni.
9. Ţinem lumea în sărăcie, deoarece poporul aflat în astfel e condiţie poate fi jefuit, în paralel, cu o mică parte din cele jefuite le dăm oamenilor pomeni, pentru ca nemernicii să fie votaţi şi mai departe.

Ei cum, poporule, îl votăm pe Şor? Stomacurile au făcut să fie de neauzit vocea rațiunii și a onoarei?

Doctrinele care vizează rezolvarea problemelor pe termen lung (lupta împotriva corupției, dezvoltarea economiei și a infrastructurii sociale, dezvoltarea patriotismului etc.) sînt foarte dificile în competiție cu Şor cel „productiv”?

Nu credem aşa, dimpotrivă, oamenii, încetul cu încetul, își dau seama ce fel de monștri cresc prin vînzarea propriilor voci și a viitorului urmașilor lor în schimbul unor mici pomeni din partea hoților și escrocilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?