X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Deputatul Partidului Socialiștilor, Bogdan Țîrdea, a fost invitat la Procuratura Anticorupție

17 oct. 2022,, 13:30   Politică
4051 1

Deputatul Partidului Socialiștilor (PSRM), Bogdan Țîrdea, a fost invitat la Procuratura Anticorupție. Despre chemare a anunțat însuși deputatul pe 17 octombrie pe canalul său Telegram.

Procuratura a confirmat informațiile, menționând că este vorba despre un dosar de îmbogățire ilicită, în care figurează Țîredea, relatează newsmaker.md.

Procuratura a precizat că a deschis dosarul în aprilie 2022 la solicitarea Autorității Naționale de Integritate. Acum, oamenii legii adună probe în acest dosar și au promis să ofere informații suplimentare cu privire la anchetă. "Astăzi Bogdan Țîrdea a fost invitat pentru a fi înștiințat cu privire la suspecții, în conformitate cu procedura, în legătură cu expirarea amînării", a declarat Violina Moraru, purtător de cuvînt al Procuraturii Generale, pentru NM.

Anterior, Țîrdea însuși a anunțat despre înștiințare, scriind pe rețelele de socializare că a fost invitat la procuratură la ora 14:00. "Se pare că umilul vostru servitor figurează într-un dosar penal. Vom merge, vom vedea, vom informa. Pas-oviștii au pornit într-adevăr o nelegiuire totală", a spus Țîrdea.

7
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?