X 
Criza energetică stiri: 1782
Cutremure stiri: 391
Eurovision stiri: 428

Cum comentează Litvinenco decizia de a clasa dosarul deputaților transfugi

26 ian. 07:20   Politică
2234 1

Ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, ar fi vrut finalitate pe dosarul deputaților transfugi, astfel ca situații asemănătoare să nu mai aibă loc în istoria RM.

„Nu știu care sînt argumentele și presupun că sunt”, a spus acesta la Punctul pe Azi de la TVR Moldova, transmite unimedia.info.

„Nu știu care sînt argumentele procurorilor, dar după mine un astfel de dosar era important să fie investigat pentru a avea finalitate, ceea ce a făcut Plahotniuc a fost un atentat la adresa democrației.

Ar fi fost bine să existe finalitate să fie un mesaj clar ca pe viitor să nu se repete. Regret, nu știu argumentele și presupun că sînt, dar eu aș fi vrut să văd o finalitate”, a spus ministrul.

Dosarul celor 14 ex-deputați transfugi a fost clasat, după 3 ani de investigație. Persoanele vizate au fost scoase de sub urmărire penală, care a fost pornită la 28.10.2019 de către Procurorul General interimar Dumitru Robu, în temeiul unei bănuielii rezonabile privind săvîrșirea infracțiunii de corupere activă.


Anunțul în acest sens a fost făcut de către reprezentanții Procuraturii Generale.

0
2
0
0
19

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?