X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Candu, despre opoziție, oameni și regrete

6 noi. 2019,, 12:54   Politică
2930 3

Andrian Candu, fostul președinte al Parlamentului, nu regretă că a ajuns deputat în opoziție și fără funcții. Mai mult, acesta spune că acum vede lucrurile altfel și problemele oamenilor îi sînt mai cunoscute și mai apropiate.

„Am avut patru ani de mandat, în care am avut o anumită activitate, dacă eu aș fi stat în acea activitate să zicem două mandate, ar fi putut să afecteze chiar și simțurile mele ale realității. Uni colegi sau neprieteni chiar îmi spuneau la sfîrșitul mandatului: «Andriane, tu un picuț nu prea vezi lucrurile cum trebuie, pentru că tu ai un anumit cerc de comunicare, tu ai o anumită expunere, călătorești peste hotare, vorbești cu străinii, mai puțin vorbești poate cu oamenii, cu cetățenii țării». Ceea ce s-a dovedit poate adevărat, căci am mers în februarie în fiecare sat, dacă vă aduceți aminte, am condus acea caravană a Partidului Democrat, și mi-am dat seama că de fapt țara și cetățenii, marea majoritate trăiesc cu alte simțuri și provocări pe care le consideram eu ca președinte al Parlamentului”, a spus Candu la emisiunea „Important” de la TVC21.

Fostul președinte al Parlamentului îi atenționează și pe alți colegi de-ai săi să fie atenți ca funcțiile să nu-i schimbe: „Funcțiile, pozițiile, uneori schimbă percepția realității și cel mai important este ca orice partid lucrul acesta să-l înțeleagă și orice lider să-l înțeleagă”, a mai zis Andrian Candu.

Andrian Candu a fost președinte al Parlamentului în perioada anilor 2015 – 2019.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?