X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Bogdan Țîrdea către Andrei Năstase: „Și cum să vă credem?!”

27 oct. 2019,, 12:02   Politică
8042 14

Bogdan Țîrdea l-a criticat pe Andrei Năstase.

Deputatul în Parlament consideră că candidatului la funcția de primar al Chișinăului „sincer nu-i pasă de toți și de toate – de lege, acorduri, alegători, principii”.

- Năstase a semnat un acord cu PSRM de a nu se critica reciproc și a scuipat în el! Și cum să-l credem după asta? Face live în ziua alegerilor, încălcînd legea. Face fotografii cu liderii străini, încălcînd legea. Ține ședințe în universități, spitale în timpul zilei de lucru, încălcînd legea. Minte că Ion Ceban vrea să separe suburbiile de capitală, deși Ceban a făcut cel mai mult pentru ele. Vorbește aberații cu privire la mafia imobiliară, deși Ceban a oprit 37 de construcții ilegale, în timp ce Năstase - zero. Fiind ministrul de Interne, nu a reținut nici un bandit constructor. Susține că ar atrage sute de milioane de dolari în capitală pe parcursul unui an, dar în MAI a atras zero. Își atribuie realizările Maiei Sandu - negocierile cu FMI, deblocarea a 60 de milioane sub formă de credite și 40 de milioane sub formă de granturi din partea UE”, a menționat Țîrdea în rețelele de socializare.

El se întreabă cum Năstase intenționează să construiască un stat de drept, „dacă el însuși încalcă flagrant legea în fiecare zi”.

- Ați încălcat acordul cu PSRM, cu alte cuvinte, ați înșelat. Vă considerați un om al cuvîntului? Dacă ați înșelat partenerii care v-au votat în funcția de ministru, care sînt garanțiile că nu veți înșela alegătorii?, a scris Țîrdea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?