X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Năstase, despre numirea lui Alaiba la Ministerul Economiei

17 noi. 2022,, 14:00   Politică
3267 0

Liderul de onoare al Platformei DA, Andrei Năstase, se arată dezamăgit de numirea deputatului PAS, Dumitru Alaiba, în funcția de ministrul al Economiei.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Năstase a scris că "s-au văzut cu toții noaptea ca să stabilească modul în care pot detensiona situația. A ieșit cum a ieșit. O mărgea prăpădită", transmite Știri.md.

"Știți proverbul cu armata de lei condusă de o ovină sau armata de oi condusă de un leu. În care din aceste două situații se găsește astăzi statul Republica Moldova? Cine pe cine conduce?

Eu, încă, nu am găsit răspunsul la această dilemă. Îmi este sincer teamă de varianta în care oamenii adunați spontan în mulțimi aproape imposibil de controlat să-și verse cu violență suferința. Sincer, mie îmi este foarte teama de acest scenariu. Facturile mari și foarte mari încă nu au venit. Situația este aproape explozivă...au apărut și aceste conversații care demonstrează gradul de corupție care macină puterea.

Puneți lîngă corupția lor, speranța oamenilor care i-au votat atunci, sărăcia și problemele reale ale societății de acum. Și veți face rost aproape instantaneu de un cocktail distrugător.


Ceream cu toții soluții serioase pentru dezamorsarea situației. Rugam populația să mai așteptăm un pic, să-i lăsăm să facă ordine în actul guvernamental. Aceasta era și este singura mea preocupare publică. Am încercat și încerc, prin abordările mele publice, să fac rost de timp. Dar nu pentru analfabeții funcționali și incompetenții de la PAS, ci pentru oamenii țării mele.

P.S. Cînd mințea Alaiba, noul ministru al Economiei? Atunci, cînd își "rupea" sufletul pentru poporul amărît sau acum, cînd fix în galoși îl doare de cei pe care i-au păcălit ca să-i voteze?", a scris Năstase.

30
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?