X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Năstase: Guvernul demult trebuia să demisioneze. Reacția Executivului

15 noi. 2022,, 17:00   Politică
3580 1

Ex-președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, cere demisia Guvernului și a premierului Natalia Gavrilița, mai mult, el spune că aceasta trebuia să se întîmple înainte de spargerea conturilor de Telegram a oficialilor și scurgerea „pretinselor conversații”.

„Cei care se află acum la guvernare, în primul rînd premierul Natalia Gavrilița, trebuie să-și dea demisia. După părerea mea, ei trebuiau să-și dea demisia demult, înainte de scandalul grandios cu spargerea canalelor de telegram și deconspirarea conversațiilor. Pot să îmi permit să cer asta în fiecare zi, știind că PAS are 63 de mandate în Parlament și nu este nici un risc ca la putere să vină Șor, Plahotniuc sau alți criminali”, a declarat Andrei Năstase, în cadrul emisiunii „Новая неделя”, transmite Știri.md.

„Guvernul nu consideră spargerea canelelor de Telegram un scandal. A fost un exercițiu parte a unui scenariu mai larg regizat de către cei care simt acum pericolul de a pleca din inegalitate. Este mai mult ca probabil o acțiune a coaliției pentru hoție și război. Spargerea conturilor de Telegram evident că nu a afectat în niciun fel lucrul Guvernului. Ceea ce ține de demisie, domnul Năstase poate să spună multe chestii, dar este important ca în această perioadă dificilă, cu foarte mulți factori incerți, să avem stabilitate și un Guvern care lucrează pentru oameni”, a menționat purtătoarea de cuvînt a Executivului, Anastasia Taburceanu.

9
0
0
0
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?