X 
Transnistria stiri: 1383
Eurovision stiri: 506

RECETA ZILEI: Sos mujdei

14 mar. 2020,, 18:00   Societate
24579 2

Mod de preparare:

Usturoiul se pisează cu sare şi piper. Se adaugă verdea­ţa, ardeiul, se toarnă bulion rece de peşte, se amestecă. Pentru bucatele din peşte este mai bine să folosim bulionul de peşte, iar cel de carne – pentru cele din carne. Acest sos este universal, în bucătăria moldovenească se utilizează pe larg la bucatele din carne, peşte şi legume.

Ingrediente:

½ pahar bulion concentrat,

8-10 căţei de usturoi,

sare,


piper negru măcinat,

1 lingură verdeaţă tocată,

1 lingură ardei gras tăiat foarte mărunt.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?