X 
Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4062

REŢETA ZILEI: Tocană de miel cu gutui

4 mai. 18:30   Externe
5756 0

Mod de preparare:

Carnea pregătită se taie cuburi, se adaugă sare, piper, se prăjeşte în ulei, pînă la rumenire. Gutuile se curăţă se scoate capsula de seminţe, se tăie felii, se prăjeşte în unt pe ambele părţi, se adaugă carnea, se toarnă vin şi se căleşte la foc mic. În cazul în care carnea este vîrtoasă, în timpul fierberii se mai toarnă apă sau bulion.

Ingrediente:

  • 800 g pulpă de oaie (miel),
  • 2 gutui,
  • 1 pahar de vin alb,
  • 2 linguri de ulei vegetal,
  • 100 g de unt,
  • sare,
  • praf de piper negru.


Reamintim că informații amănunțite despre bucatele și băuturile tradiţionale moldovenești, istoria și cultura vinului la moldoveni, tradiţii şi inovaţii în alimentaţia moldovenilor, produse pentru sănătate, reţete culinare, bucate de sărbătoare, bucate mănăstireşti, bucate de post, conserve de casă și secretele bucătăriei moldovenești pot fi aflate la compartimentul «BUCĂTĂRIA» a proiectului moldovenii.md.

1
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?