X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Înlocuirea asfaltului pe strada Mioriţa se va încheia peste o jumătate de lună (VIDEO)

22 aug. 2016,, 10:05   Capitala
3130 0
Замена асфальта на улице Миорица завершится через пол-месяца
Foto: chisinau.md

Lucrările rutiere pe strada Mioriţa din capitală se vor finaliza peste două săptămîni.


Anunțul a fost făcut în cadrul şedinţei operative a Primăriei din 22 august de către directorul Întreprinderii Municipale „Exdrupo”, Ştefan Racu, comunică NOI.md.

Şeful „Exdrupo” a menţionat că lucrările de reabilitare a carosabilului pe strada Mioriţa au fost dictate de starea lui înrăutăţită considerabil şi numeroasele reclamaţii ale şoferilor. Potrivit lui, săptămîna trecută, de pe unele benzi ale tronsonului de drum de pe strada Mioriţa, care duce spre sectorul Botanica, au fost înlăturate circa 10 mii m.p. din stratul superior al asfaltului. „O parte din drum am înlocuit-o deja. Vineri şi sîmbătă (19 şi 20 august – red.) au fost pozate şapte mii de metri pătraţi de asfalt şi sperăm că lucrările rutiere pe unele benzi vom reuşi să le finalizăm în viitoarele două săptămîni”, a dat asigurări Ştefan Racu.

El a adăugat că întreprinderea „Exdrupo” se străduie să reacţioneze operativ la solicitările şoferilor de înlocuire a carosabilului şi întregii infrastructuri rutiere aferente, inclusiv a canalelor de scurgere, trotuarelor şi căilor de acces în curţile interioare.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?