Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Alexandru Tănase dezminte zvonul precum că ar putea fi numit procuror general

3 iul. 2015,, 12:13   Politică
4065 3

Alexandru Tănase dezminte zvonul precum că ar putea fi numit procuror general
Foto: abcnews.md

Președintele Curții Constituționale, Alexandru Tănase, se arată indignat de zvonurile vehiculate în presă precum că el ar putea fi numit în funcția de procuror general. Magistratul a făcut un comentariu la acest subiect pe o rețea de socializare, informează NOI.md.

„Iată încă o noua porcărie. O las pe seama autorului. Vorba lui Iorga: «atacînd părerea unui prost, te trezești cu prostul întreg în discuție». O mică clarificare: cînd vorbesc la autor, nu-l am în vedere pe bufonul care vociferează aceste minciuni, ci pe adevăratul autor, căruia ura îi umbrește şi ultimele elemente de rațiune”, a scris Tănase.

Într-un articol publicat pe blogul său, liderului Mișcării Antimafie, Sergiu Mocanu, a sugerat că PL ar fi identificat deja o candidatură pentru funcția de procuror general.

„Alexandru Tănase poate ține loc nu doar de procuror străin, ci de o întreagă misiune «EUR-Lex» la Chișinău! Cu un Tănase la Procuratura Generală, vor ține creierii moldovenilor la răcoare, „pi butoi”, încă cel puțin un an”, se arată în comentariul lui Mocanu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?