X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4025

Gherman: Cetățenii au nevoie de o guvernare stabilă

22 iun. 2015,, 11:05   Politică
6323 4

Gherman: Cetățenii au nevoie de o guvernare stabilă
Foto: totul.md

Obiectivul de bază al guvernului în exercițiu va fi asigurarea funcționalității instituțiilor de stat și a ordinii publice. Declarația a fost făcută de premierul interimar, Natalia Gherman, în urma ședinței convocate astăzi de Nicolae Timofti cu membrii cabinetului de miniștri, informează NOI.md.

Potrivit Nataliei Gherman, perioada de asigurare a interimatului trebuie să fie una scurtă, întrucît cetățenii au nevoie de o guvernare stabilă.

„Nu cred ca ar fi corect să anunț anumite obiective ambițioase, deoarece toate atribuțiile Guvernului în exercițiu sînt clar definite. Bineînțeles că obiectivele de bază țin de asigurarea funcționalității tuturor instituțiilor de stat, de continuarea proceselor și proiectelor demarate anterior și de asigurarea ordinii publice. Îmi exprim speranța ca această perioadă de interimat să fie una cît se poate de scurtă, deoarece cetățenii au nevoie de o guvernare stabilă pentru a continua reformele demarate și cursul de integrare europeană”, a punctat Gherman.

Natalia Gherman i-a mulțumit șefului statului, Nicolae Timofti, pentru încrederea acordată, odată cu desemnarea ei în funcția de premier interimar.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?