Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4016

Agenția de Mediu are o nouă conducere

21 feb. 12:13   Societate
2092 0

Dorin Poverjuc este noul director al Agenției de Mediu prin detașare, anterior a activat la Inspectoratul pentru Protecția Mediului, după care a fost numit director adjunct interimar al Agenției de Mediu. Este licențiat în Drept și activează în domeniul Mediului de peste 20 de ani.

Radu Stratuța a fost numit, prin transfer - director adjunct al Agenției de Mediu. Domnul Stratuța, anterior, fusese director adjunct la Agenția „Apele Moldovei”, este licențiat în Drept și activează în domeniul Mediului de peste 9 ani, transmite tvrmoldova.

Agenţia de Mediu este autoritate administrativă subordonată Ministerului Mediului, responsabilă de implementarea politicii statului în domeniile de activitate: a) prevenirea poluării mediului; b) protecția aerului atmosferic și schimbările climatice; c) protecția și reglementarea utilizării resurselor de apă.

Funcțiile de bază ale Agenției sînt: asigurarea implementării documentelor de politici publice și a legislației privind protecția mediului atît la nivel național, cît și local.

post-img

0
1
1
0
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?