X 
Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4062

O moldoveancă a cucerit prin prestația sa la un show de talente

20 mai. 19:15   Societate
4482 0

În prima semifinală a sezonului 14 la un show de talente de peste hotare, Mia Rusu, originară din R. Moldova, a primit ropote de aplauze pentru interpretarea piesei „Adagio”. Andra a fost cucerită de talentul artistei în devenire.

„A fost atît de bine. Doamne, ce frumos poți să cînți! Talentul nu te-a dezamăgit. Ești extraordinară!”, a spus Andra.

„Ai niște calități ieșite din comun. Cred că vei deveni o mare cîntăreață”, a adăugat Mihai Bobonete.

Mia Rusu are 12 ani și este din Chișinău, Moldova. Tînăra a dovedit că este talentată și foarte ambițioasă, pasiunea pentru muzică descoperind-o la vîrsta de cinci ani, atunci cînd a început să cînte melodiile din filmele și desenele animate pe care le urmărea, transmit Noi.md. cu referire la stirileprotv.ro.

Observînd acest talent, mama ei a decis să o înscrie la școala de muzică. De atunci, Mia a continuat să cînte, dezvoltîndu-și pasiunea pentru muzică.


Părinții ei, tatăl jurnalist și mama contabilă la un salon de frumusețe, au susținut-o în această călătorie.

Mia a participat la toate concertele și festivalurile la care a avut ocazia, dorind să-și dezvolte abilitățile și să-și îmbunătățească performanța.

Pasiunile Miei, însă, nu se opresc la muzică. În timpul liber, ea învață să creeze animații pe calculator și studiază programarea, lucrînd cu determinare, pentru a înțelege toate aspectele acestui domeniu fascinant. Cu toate acestea, visul ei cel mare este să devină cîntăreață de operă.

„Este o fată foarte curajoasă pentru că a ales o melodie atît de grea, cu foarte multe schimbări de tonalitate. Ai atins toate notele! Bravo!”, a spus Andra, în timpul audițiilor.

„Mi se pare că ești genul de copil care zîmbește, dă din cap, acceptă tot ce i se spune, dar de fapt știe exact ce vrea. Cred că ești făcută pentru muzică! Ai în față un drum lung, dar o să reușești să își îndeplinești tot ce ți-ai pus în minte”, a mărturisit Dragoș Bucur, la audiții.

15
0
2
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?