Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Chirtoacă o invită pe Greceanîi la dezbateri

17 iun. 2015,, 13:10   Politică
5113 3

Chirtoacă o invită pe Greceanîi la dezbateri
Foto: ziare.com

Liberalul Dorin Chirtoacă a lansat astăzi un apel la adresa Zinaidei Greceanîi, prin care a invitat-o să participe la o dezbatere publică pe tema problemei transportului public din capitală. Evenimentul ar urma să aibă loc vineri la sediul Regiei Transport Electric, informează NOI.md.

„Noi i-am transmis o scrisoare contracandidatei din partea PSRM, doamnei Zinaida Greceanîi. Așteptăm prezența dumneaei pentru a-și prezenta prioritățile și viziunile cu privire la rezolvarea problemei transportului public. Reprezentanții dumisale, care au apărut pe la diverse emisiuni cu sacoșe negre și cu diferite atacuri, injurii și provocări, au menționat că ei au deja anumite înțelegeri cu anumiți furnizori, că vor să aducă 200 de unități de transport. Aș vrea să văd și eu dacă sînt propuneri mai bune decît ale noastre. Cine știe”, a spus Chirtoacă.

Potrivit primarului degrevat, societatea așteaptă o dezbatere publică corectă între candidații care se vor confrunta în turul II de scrutin. „Nu este cazul să se ascundă în turul II așa cum s-a ascuns în turul I. Nu vrem nici să-i punem întrebări doamnei Greceanîi, nici să o acuzăm de ceva, îi oferim posibilitatea să-și prezinte prioritățile în domeniu”, a adăugat Chirtoacă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?