Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Chirtoacă, nemulțumit de felul în care e reformată justiția

5 mar. 22:55   Politică
2590 0

Fostul primar al Capitalei, ex-lider al Partidului Liberal (PL), Dorin Chirtoacă, critică felul în care este realizată reforma justiției. În opinia lui Chirtoacă, guvernarea ar fi trebuit să lichideze toate procuraturile și judecătoriile, iar ulterior, să le refacă de la zero.

„Ai toată puterea, poți să schimbi orice. Putea să lichideze toate procuraturile și judecătoriile și să le refacă de la zero. Nu au făcut-o, poftim, acum culeg rezultatele - nu poate scrie o doamnă procuror cifra 8. Scrie în loc de 8 - 3. Se mimează concursurile”, a declarat Dorin Chirtoacă, în cadrul ediției de marți, 5 martie, a emisiunii „Freedom” de la TV8.

Dorin Chirtoacă s-a arătat nemulțumit și de faptul că după mai mulți ani, Procuratura nu a încetat urmărirea penală în privința sa, în cele două dosare, pornite pe vremea lui Vladimir Plahotniuc.

„Totul este pe conștiința actualei puteri, deja dacă aceste dosare mai există, asta este opera lor, pentru că fără actuala putere, procurorii nu și-ar fi permis să dacă de capul lor ceea ce fac”, a adăugat Chirtoacă.

5
6
1
2
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?