X 
Coronavirus stiri: 8213
Obiectiv european stiri: 316
Criza energetică stiri: 931

Filat: Vom veni la examen cu temele făcute

27 noi. 2014,, 11:05   Politică
4475
Foto: gagauzinfo.md
Liderul Partidului Liberal Democrat, Vlad Filat, a lansat astăzi un mesaj la adresa cetățenilor, îndemîndu-i să voteze pentru un viitor proeuropean la scrutinul de duminică. Declarația a fost făcută de politician astăzi, în cadrul unui briefing, informează NOI.md.

Potrivit lui Filat, cetățenii moldoveni se află în fața celor mai importante alegeri de la declararea independenței pînă în prezent. Liberal-democratul a menționat că Republica Moldova are toate șansele să devină țară membră UE în 2020.

„Viitorul european nu este doar un slogan de partid, ci este un deziderat național, pentru că Moldova se află într-un proces de modernizare, care trebuie dus pînă la capăt, în beneficiul tuturor cetățenilor săi, iar toate acestea pot fi asigurate numai prin aderarea la un spațiu al păcii și bunăstării. Scrutinul de duminică este un examen important pentru PLDM și întreaga societate. Venim după patru ani la un examen cu temele făcute. Am scos țara din izolare și am adus-o pe drumul cel drept. Să ieșim cu toții la vot. Să votăm pentru un viitor european”, a punctat Filat.

Politicianul a declarat, totodată, că PLDM a fost ținta unor atacuri fără precedent în actuala campanie electorală, dar a ales să nu reacționeze.

„Democrația înseamnă libertatea de e a alege să fii responsabil, iar noi am tratat această campanie cu respect față de cetățeni, deși am fost ținta un campanii mediatice dincolo de orice fairplay și orice bun-simț. Am ales să nu coborîm la nivelul celor care ne-au denigrat pe nedrept”, a spus Filat.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав